Amplitie Partner met Rashied Bakhtali

Mentale fitheid

Samen met Rashied!

Met trots kondigen we aan dat we samenwerkingsverband Amplitie Partner zijn gestart met bedrijfsarts Rashied Bakhtali om het rendement van mensen in organisaties te verbeteren. We kiezen daarbij nadrukkelijk voor een bedrijfsmatige aanpak. We gaan werkgevers laten zien hoe zij de arbeidskracht van hun medewerkers kunnen verbeteren, door de manier waarop die medewerkers het werk ervaren positiever te maken. De bedrijfsnaam is amplitie partner, de missie is het optimaliseren van arbeidskracht voor werkgevers.

Amplitie is beter dan genezen 😊

Tientallen jaren van psychologisch onderzoek toont aan dat aandacht voor de behoeften en motivatie van medewerkers mensen leidt tot de beste prestaties. Amplitie is de nieuwste trend daarin en al een paar jaar “hot” in de wetenschap. Amplitie betekent letterlijk versterken en staat voor het in hun kracht zetten van mensen. Onder werkgevers is amplitie nog niet erg bekend, maar zonder twijfel wordt dit de toekomst voor goed werkgeverschap. Amplitie is namelijk een hele positieve manier om het beste uit mensen te halen, door aandacht voor hun behoeften en ontwikkeling. Werkgevers die daar in investeren maken zichzelf aantrekkelijk, zodat zij steeds genoeg goede mensen kunnen aantrekken en vasthouden.

Via onderzoek naar aanbevelingen voor versterken arbeidskracht

Met versterken van de kracht van mensen kunnen bedrijven sterker worden. En dat is precies waar wij ons graag hard voor maken. Onze dienstverlening bestaat uit het inzichtelijk maken in hoeverre medewerkers in hun kracht staan, wat leidt tot aanbevelingen en een plan voor het optimaliseren van motivatie en arbeidskracht. De interventies die we daarvoor aandragen zijn praktisch en direct uitvoerbaar en leiden op korte termijn tot een hoger rendement van de motivatie en arbeidskracht in de onderneming.

Kansen voor werkgevers zijn bijvoorbeeld gelegen in:

  • Het verminderen van stressoren voor werknemers, door hen zo veel mogelijk regelmogelijkheden (manieren om werkbelasting te managen) aan te bieden.
  • Workshop versterken van veerkracht voor medewerkers, zodat zij beter bestand zijn tegen tegenslag
  • Het vergroten van collegiale steun op de werkvloer, door medewerkers (in workshops) te leren hoe ze het beste uit elkaar kunnen halen.
  • Bespreken van de ervaren werkbelasting in teams en de feedback van de werkvloer gebruiken om werkprocessen te verbeteren
  • Onderzoeken van zaken als werkplezier, ervaren werkomstandigheden, werkdruk om te kijken waar het nog beter kan.
  • Het vergroten van effectiviteit van leidinggevenden in het omgaan met medewerkers die psychische klachten ervaren (van stress tot rouw of somberheid, je kunt als leidinggevende met aandacht vrijwel altijd wat betekenen)

Binnenkort veel meer op AmplitiePartner.nl

 

Dit artikel delen:

Lees meer: