bedrijfsartsen

Als bedrijfsarts wilt u de juiste psycholoog voor uw cliënt

Bent u bedrijfsarts en op zoek naar de juiste psycholoog voor uw cliënt? Elke psycholoog van Werkpsycholoog is academisch opgeleid en biedt werknemers en werkgevers hulp bij psychische klachten zoals werkstress, burn-out, angst, depressie en loopbaanvragen.

 Bekijk onze "fit in 5 stappen" methode 

De kracht van samenwerking met Werkpsycholoog

  • Laagdrempelig: mobiel bereikbaar voor interdisciplinair overleg
  • Wetenschappelijke (evidence based) werkwijze
  • Organisatiekennis
  • Resultaatgericht


Bedrijfsartsen zoeken de beste psycholoog voor hun clienten

Laagdrempelig, direct beschikbaar, geen wachtlijst en goed bereikbaar!

Al onze psychologen zijn via mobiele telefoon en mail goed bereikbaar. U kunt zo gemakkelijk met ons overleggen over de voortgang. Werkpsycholoog heeft psychologen beschikbaar in heel Nederland. Voor een intake en behandeling bij Werkpsycholoog is geen verwijzing nodig en er is geen wachtlijst!

Wetenschappelijk – Evidence Based

De Werkpsycholoog kiest steeds voor de methodiek die het best past bij de specifieke situatie van werknemer. Het zijn altijd ‘evidence based’ methodieken als RET (Rationeel Emotieve Therapie) en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Daarnaast versterkt elke Werkpsycholoog zijn werkwijze met kennis en technieken uit mindfulness en ACT (acceptance and commitment therapy).

Organisatiekennis

De psychologen van de Werkpsycholoog hebben een goede kennis en begrip van werkprocessen en verschillende organisatieculturen. Wij begrijpen de verschillen tussen een bank, een gemeente en een transportbedrijf. Nog belangrijker is dat onze psychologen gericht het contact met onze klanten opzoeken om de specifieke kenmerken van de werksituaties van de klant te leren kennen.

Resultaatgericht

De Werkpsycholoog staat voor een resultaatgerichte aanpak, de zogenaamde ‘fit in 5 stappen’ methodiek'. Het gewenste resultaat is het herstel van functioneren van de werknemer, zodat de werknemer snel weer op een prettige manier aan het werk kan.

Wij nemen geen genoegen met een gemiddeld resultaat!

Bent u bedrijfsarts en op zoek naar de juiste psycholoog voor uw cliënt? Neem dan contact op met ons, hiervoor kunt u eenvoudig de contactbutton gebruiken Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Samenwerken gaat immers het beste als u weet wie u inschakelt.

Direct een werknemer aanmelden