werkgevers

Als werkgever wilt u de beste psycholoog voor uw werknemer

Bent u werkgever van een mentaal zieke werknemer? De bedrijfspsychologen van Werkpsycholoog zijn gespecialiseerd in de aanpak van verzuim waarbij psychische klachten een rol spelen. Dat doen wij met een praktische en resultaatgerichte aanpak: door regie te voeren en door zowel de medewerker als de werkgever te adviseren. Zo creëren wij een nieuwe situatie, waarin zowel de medewerker als de werkgever actief bezig zijn om de werknemer weer in zijn kracht te krijgen.

Heeft uw werknemer stress op het werk? Dreigt een burn-out of is re-integratie aan de orde?

Werkpsycholoog biedt werkgevers en diens medewerkers hulp! Ook kunt u bij ons terecht voor loopbaan begeleiding en coaching van uw werknemers.

Neem nu contact op voor hulp voor uw werknemer    

werkpsycholoog-stress

Veel voorkomende vragen aan de Werkpsycholoog zijn:

  • Wat is er aan de hand met mijn medewerker? De medewerker lijkt depressief, maar de gesprekken die ik met hem voer lossen niets op.
  • Hoe kan ik de belastbaarheid van mijn medewerker verbeteren? Alles lijkt hem te veel.
  • Hoe moet ik als leidinggevende omgaan met de psychische klachten van mijn medewerker? Ik ben niet capabel dit te doen.
  • Hoe kan ik stress van medewerkers tijdig herkennen? Ik wil niet dat het mis gaat met mijn medewerker!
  • Wat is het juiste moment om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van mijn medewerkers?
  • Wat moet er gebeuren om uitgevallen medewerkers weer fit en aan de slag te krijgen? 

Wilt u als werkgever de psychische klachten van uw werknemer helpen oplossen?

De psychologen van Werkpsycholoog werken laagdrempelig en wetenschappelijk. Zij zijn allen academisch opgeleid, maar hebben reeds jaren ervaring van verschillende organisatiestructuren en -culturen. De Werkpsycholoog staat voor een resultaatgerichte aanpak. Heeft u hulp nodig voor één van uw medewerkers of vragen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak! Wij komen graag bij u op bezoek om uw casus te bespreken. Samenwerken gaat immers het beste als u weet wie u inschakelt.