Tarieven

Een bedrijfspsycholoog verdient zichzelf terug

Hoe zit dat met de tarieven van een bedrijfspsycholoog? Werkpsycholoog Nederland adviseert werkgevers om niet te wachten op hulp uit de GGZ, maar zelf de regie te pakken om werknemer met psychische klachten weer fit te krijgen. Hiermee is de werknemer namelijk sneller weer terug en effectief aan het werk dan bij behandeling door een eerstelijnspsycholoog of in de GGZ. Zo bespaart u als werkgever dus juist veel kosten.

Wilt u meer weten of ons direct aan het werk zetten? Neem dan meteen contact op!

Voordelen ten opzichte van behandeling door een reguliere psycholoog

Onze psychologen stimuleren de werkhervatting, vanuit de overtuiging dat dit vlot herstel bevordert. Er is niet alleen aandacht voor de klachten, maar juist voor het herstel van functioneren. Anders dan reguliere psychologen adviseren onze psychologen u over wat u kunt doen om herstel te bevorderen en terugval te voorkomen.
Hierdoor wordt met Werkpsycholoog een veel effectiever traject ingezet dan bij een psycholoog via de zorgverzekeraar. En daar hebben zowel werkgever als werknemer baat bij.

Tarieven Werkpsycholoog 2019

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW
Telefonische screening € 199
Intake op locatie Werkpsycholoog (binnen 2 weken) of video-intake € 249
Psychologische Behandeling, sessie 1 uur € 145
Psychologische Behandeling, sessie 1,5 uur € 217,50
EMDR-behandeling per sessie 1 uur € 145
EMDR-behandeling per sessie 1,5 uur € 217,50
Driegesprek (werkgever-werknemer-Werkpsycholoog)€ 290
Coaching-pakket (7,5 uur coaching naar vastgesteld doel)€ 1350
Loopbaangesprek (1½ uur, per stuk) € 245
 Loopbaanadvies met tests of assessment  vanaf € 295
Prijzen particulieren op aanvraag

Wilt u alleen een intake omdat u twijfelt of psychologische behandeling wel nodig is?

In dat geval kunnen wij u onze snelle telefonische screening aanbieden. Voor slechts € 199,- geven wij inzicht in de aard en ernst van de problematiek. Uiteraard ook met concreet advies over wat u het beste kunt doen om de zaak aan te pakken.

Kosten volledige behandeling

Een volledige behandeling bevat bij Werkpsycholoog gemiddeld 5 gesprekken. De kosten daarvan bedragen € 725,- ex BTW. Voor complexere problematiek bieden we een behandeling van gemiddeld 8 gesprekken aan. De kosten bedragen dan € 1.160,- ex BTW.

Tarief loopbaanadvies en coaching

Een start met tests of assessment en loopbaanadvies varieert van € 295,- tot € 1.750,- exclusief BTW. Daarna € 245,- exclusief BTW per coachingsgesprek van anderhalf uur. Voor particulieren maken wij altijd een voordelig aanbod op maat.

Wilt u meer weten of ons direct aan het werk zetten? Neem dan meteen contact op!