werknemers

werknemer-in-bureaustoel

Stress op het werk? Dreigt een burn-out of voel je paniek?

Bij stress op het werk kom je er vaak te laat achter dat de grens bereikt is. Het is dan belangrijk om snel veranderingen aan te brengen, zodat je kunt beginnen met herstellen. Want overmatige spanning kan leiden tot een burn-out.

Dus ben je moe, voel je stress of ben je uitgeblust? De professionele psychologen van Werkpsycholoog helpen je om alternatieven te bedenken voor je huidige gedragspatronen en gedachten, zodat je de stress die je voelt aan kunt pakken. We gaan niet onnodig spitten in het verleden, maar bedenken praktische oplossingen, waardoor je je snel weer beter voelt. 

Loopbaanbegeleiding en coaching helpen je de juiste keuze te maken voor een gezonde toekomst!

Als je voor de keuze staat een carrière move te maken bij je werkgever, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de juiste beslissing neemt.  Vraag je werkgever om een coach. Een psycholoog heeft de kennis in huis om samen met jou te bekijken of je bepaalde stappen nu al wel of nog niet moet nemen. Je voorkomt een hoop stress en misschien zelfs een burn-out als je doordacht en weloverwogen een stap maakt in je carrière!

Veel voorkomende vragen aan de Werkpsycholoog zijn:

  • Ben ik overspannen? Heb ik een burn-out?
  • Hoe kom ik af van de werkdruk, hoe kan ik relaxter werken?
  • Hoe verwerk ik vervelende gebeurtenissen op het werk of privé?
  • Hoe kan ik mij fitter voelen?
  • Hoe bewaak ik de balans werk-privé?
  • Wat kan ik doen aan persoonlijke ontwikkeling? En hoe dan?

Jouw klachten samen aanpakken?

Maak een nieuwe start en voel je snel beter! Al na het eerste gesprek volgt vaak de opluchting en het perspectief naar een nieuwe toekomst!

Wil je eens kennismaken met de Werkpsycholoog in jouw regio?

Maak nu een vrijblijvende afspraak