Werkpsycholoog in heel Nederland


Werkpsycholoog Nederland is begin 2012 opgericht door Wouter Vrooland, met als doel deze bijzondere vorm van dienstverlening onder de aandacht te brengen bij zowel bekende als nieuwe klanten. Inmiddels staat er een volwassen organisatie die werkgevers adviseert en ondersteunt op het gebied van arbeid en mentale gezondheid.

Werkgevers kunnen bij de lokaal acterende psychologen van Werkpsycholoog Nederland terecht met alle vragen omtrent verbetering van functioneren, waarbij psychische factoren een rol spelen.
Onze dienstverlening is een investering die zich op korte termijn dubbel en dwars terugverdient. De klanten van De Werkpsycholoog hebben immers beter gemotiveerde medewerkers, die slimmer werken en minder verzuimen. En zeker in geval een medewerker al verzuimt is het inzetten van een psycholoog van Werkpsycholoog Nederland zeer lonend.

Werkpsycholoog Nederland heeft geen wachtlijsten en de lokale psycholoog werkt in nauw contact met de klant aan de doelstellingen. Daardoor is de medewerker vlotter terug op de werkvloer dan in een reguliere behandeling en je krijgt als werkgever advies en tips over hoe je de medewerker het best kunt helpen bij het herstel van functioneren. Waar mogelijk komen wij langs op de werkvloer om precies te kunnen zien hoe het er aan toe gaat.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Wil je als zelfstandig psycholoog werken via Werkpsycholoog Nederland? Informatie over ons aanbod tref je hier: Sluit je aan bij Werkpsycholoog Nederland.

 

Dit artikel delen:

Lees meer: