individuele kennismaking Mindfulness (1 dagdeel)

Individuele kennismaking Mindfulness (1 dagdeel cursus)

Wil je in een dagdeel leren en ervaren wat Mindfulness kan doen voor jou? Deze individuele kennismaking met mindfulness is een boeiende no nonsense cursus één op één met een mindfulness trainer, waarin je concrete adviezen en oefeningen krijgt die je direct kunt toepassen. 

Mindfulness maakt je relaxter en sterker

Deze korte cursus mindfulness geeft je handvatten en inspiratie om je relaxter te voelen in werk en leven. Je leert het basisidee van mindfulness kennen, je krijgt inzicht in de invloed van je brein en hoe je jezelf minder kunt laat afleiden door rumoer van binnen èn van buitenaf. En dat is heel zinvol want trainen van je aandacht, focus en concentratie verbetert de kwaliteit van waar je mee bezig bent sterk, zowel op het werk als thuis. Dingen gaan zo beter en geven je meer plezier.

Er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan deze individuele kennismaking mindfulness.

Resultaat van de cursus

  • Inzicht in wat je kunt bereiken met mindfulness, welke keuzes je zou kunnen maken voor een relaxter werk en leven
  • Adviezen voor het ervaren van rust, ruimte en vrijheid
  • Inspiratie tot een sterkere ‘persoonlijke effectiviteit; handelen vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Aanknopingspunten voor verbetering van kwaliteit van het werk en gelijktijdig de geestelijke gezondheid

Aanmelden voor de individuele cursus Kennismaking Mindfulness

De individuele cursus kan het hele jaar door geboekt worden op sfeervolle, relaxte (maar geen zweverige) locaties in Haarlem, Abcoude, Tilburg, Houten (direct onder Utrecht), Enschede, Almelo, Maarn en Duiven. Je kunt zelf je voorkeur aangeven voor bepaalde data.

Snelle re-integratie Werkpsycholoog

De investering voor de individuele cursus Kennismaking Mindfulness bedraagt €745,-. Hierover is geen BTW verschuldigd, omdat wij het CEDEO keurmerk hebben gekregen voor onze trainingen. Alleen op ons hoofdkantoor in Houten kunnen we de cursus aanbieden voor 585€,-

Voor je inschrijving gebruik je heel gemakkelijk het onderstaande contactformulier. We nemen daarna spoedig contact met je op.

Toch liever gelijk de diepte in met Mindfulness?

Wil je liever uitgebreider aan de slag met mindfulness en nog veel meer ervaren? Dan is onze training 'Mindful at work’ waarschijnlijk een betere keus voor je. Dat is een individuele training die bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Daarin is veel meer tijd om aan de slag te gaan met oefeningen en je krijgt in de sessies steeds weer mogelijkheden mee om thuis en op het werk mee te oefenen. Je leest meer over de inhoud van die sessies op deze pagina.

Of liever in een groep?

Je kunt ook in een groepsgewijze training kennis maken met Mindfulness. Je kunt je inschrijven voor een groep die start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Of je kunt je met een hele groep (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk inschrijven, dan kun je in overleg met ons bepalen wanneer je met jouw groep wilt beginnen. Hier lees je meer over onze groepsgewijze trainingen.

Vul het formulier in

Aanmelding voor locatie. De datum stemmen we samen af (verplicht veld):
HaarlemAbcoudeTilburgHoutenEnschedeAlmeloMaarnDuiven

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Werkpsycholoog zoals vermeld op deze website.