Individuele training ‘Mindful op het werk’ (6 sessies van 1,5 uur)

Individuele training ‘Mindful op het werk’ (6 sessies van 1,5 uur)

Training mindful op het werk

Wens je voor jezelf meer energie, meer plezier en tevredenheid in je werk? Wens je meer zorgzame aandacht voor jezelf te midden van alles dat je wil èn moet? In de individuele training ‘Mindful op het werk’ leer je hoe je mindfulness hiervoor kunt inzetten. Wil je met de hulp van een mindfulness trainer ontdekken wat mindfulness kan doen om jouw werk en leven relaxter te maken? We bieden in deze training concrete adviezen voor jou op maat en oefeningen die je direct in de praktijk van het werk kunt toepassen.

Mindfulness maakt je relaxter en sterker

De individuele mindfulness training ‘Mindful op het werk’ geeft je handvatten en inspiratie voor relaxter werk en leven. Een training die geen ‘quick fix’ geeft voor al je problemen, maar wel inzichten en tips waarmee je jezelf verder kunt helpen.

Je krijgt inzicht in de invloed van je brein en hoe je jezelf minder kunt laat afleiden door rumoer van binnen èn van buitenaf. Trainen van je aandacht, focus en concentratie verbetert de kwaliteit van je werk of taak waarop je je aandacht richt sterk zowel op het werk als thuis. Deze introductie training ‘Mindful op het werk’ is ook een uitstekende bijdrage aan duurzame inzetbaarheid.

Iedereen kan meedoen, er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan de individuele training ‘Mindful op het werk’.

Resultaat van de cursus

Inzicht in wat je kunt bereiken met mindfulness, welke keuzes je zou kunnen maken voor een relaxter werk en leven

Adviezen voor het ervaren van rust, ruimte en vrijheid

Inspiratie tot een sterkere ‘persoonlijke effectiviteit; handelen vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid

Aanknopingspunten voor verbetering van kwaliteit van het werk en gelijktijdig de geestelijke gezondheid

Psycholoog zonder wachtlijst voor werknemers

Aanmelden voor de individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’

De individuele training kan het hele jaar door geboekt worden op locaties in Tilburg, Almelo, Etten-Leur en Duiven.

Tarieven

De investering voor de individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’ is te vinden op onze prijslijst. Hierover is geen BTW verschuldigd, omdat wij het CRKBO keurmerk hebben gekregen voor onze trainingen.

Voor je inschrijving gebruik je heel gemakkelijk het onderstaande contactformulier. We nemen daarna spoedig contact met je op.

Als je eerst meer wilt weten voor deze training kun je contact opnemen met Wouter Vrooland via wouter@werkpsycholoog.nl of 06-52328409.

Toch liever gelijk de diepte in met mindfulness?

Wil je liever uitgebreider aan de slag met mindfulness en nog veel meer ervaren? Dan is onze individuele training ‘Mindful op het werk’ waarschijnlijk een betere keus voor je. Dat is een individuele training die bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Daarin is veel meer tijd om aan de slag te gaan met oefeningen en je krijgt in de sessies steeds weer mogelijkheden mee om thuis en op het werk mee te oefenen. Je leest meer over de inhoud van die sessies op deze pagina.

Of liever met het hele bedrijf tegelijk?

Je kunt ook in een groepsgewijze training kennis maken met mindfulness. Zo kan je bijvoorbeeld met je collega’s tegelijk inschrijven, dan kun je in overleg met ons bepalen wanneer je met jouw groep wilt beginnen. Hier lees je meer over onze groepstraining.

Of liever eerst een korte kennismaking met mindfulness?

Je kunt ook in een korte cursus van een dagdeel kennis maken met mindfulness. Je krijgt dan een overzicht van wat mindfulness voor jou kan betekenen, een dagdeel individuele aandacht van een van onze mindfulness trainers. Lees hier verder.

Meld je aan voor de individuele training

    Aanmelding voor locatie. De datum stemmen we samen af (verplicht veld):
    TilburgAlmeloEtten-LeurDuiven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Werkpsycholoog zoals vermeld op deze website.