Individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’ (1 dagdeel)

Individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’ (1 dagdeel)

Individuele training mindfulness op het werk

Wil je in een dagdeel leren en ervaren wat mindfulness kan doen voor jou? Deze individuele introductie met mindfulness is een boeiende no nonsense training één op één met een mindfulness trainer, waarin je concrete adviezen en oefeningen krijgt die je direct kunt toepassen.

Mindfulness maakt je relaxter en sterker

Deze korte training mindfulness geeft je handvatten en inspiratie om je relaxter te voelen in werk en leven. Je leert het basisidee van mindfulness kennen, je krijgt inzicht in de invloed van je brein en hoe je jezelf minder kunt laat afleiden door rumoer van binnen èn van buitenaf. En dat is heel zinvol want trainen van je aandacht, focus en concentratie verbetert de kwaliteit van waar je mee bezig bent sterk, zowel op het werk als thuis. Dingen gaan zo beter en geven je meer plezier.

Er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan deze individuele ‘Introductie mindfulness op het werk’.

Resultaat van de training

Inzicht in wat je kunt bereiken met mindfulness, welke keuzes je zou kunnen maken voor een relaxter werk en leven

Adviezen voor het ervaren van rust, ruimte en vrijheid

Inspiratie tot een sterkere ‘persoonlijke effectiviteit; handelen vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid

Aanknopingspunten voor verbetering van kwaliteit van het werk en gelijktijdig de geestelijke gezondheid

Psycholoog zonder wachtlijst voor werknemers

Aanmelden voor de individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’

De individuele training kan het hele jaar door geboekt worden op sfeervolle, relaxte (maar geen zweverige) locaties in Tilburg, Etten-Leur en Almelo. Je kunt zelf je voorkeur aangeven voor bepaalde data.

Tarieven

De investering voor de individuele training ‘Introductie mindfulness op het werk’ is te vinden op onze prijslijst. Hierover is geen BTW verschuldigd, omdat wij het CRKBO keurmerk hebben gekregen voor onze trainingen.

Voor je inschrijving gebruik je heel gemakkelijk het onderstaande contactformulier. We nemen daarna spoedig contact met je op.

Toch liever gelijk de diepte in met mindfulness?

Wil je liever uitgebreider aan de slag met mindfulness en nog veel meer ervaren? Dan is onze individuele training ‘Mindful op het werk’ waarschijnlijk een betere keus voor je. Dat is een individuele training die bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Daarin is veel meer tijd om aan de slag te gaan met oefeningen en je krijgt in de sessies steeds weer mogelijkheden mee om thuis en op het werk mee te oefenen. Je leest meer over de inhoud van die sessies op deze pagina.

Of liever met het hele bedrijf tegelijk?

Je kunt ook in een groep met je collega’s kennis maken met mindfulness. Wanneer je met een groep tegelijk wilt inschrijven, kun je in overleg met ons bepalen waar en wanneer je met jouw groep wilt laten beginnen. Hier lees je meer over onze groepstraining.

Meld je aan voor de individuele training

    Aanmelding voor locatie. De datum stemmen we samen af (verplicht veld):
    TilburgEtten-LeurHoutenAlmeloDuiven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Werkpsycholoog zoals vermeld op deze website.