Meest complete Training Mindful op het werk

Meest complete Training Mindful op het werk

Groepstraining mindful op het werk

Wens je voor jezelf meer energie, meer plezier en tevredenheid in je werk en in de relaties op het werk? Wens je meer zorgzame aandacht voor jezelf te midden van alles dat je wil èn moet? Met de training Mindful op het Werk ga je leren hoe je dit kunt realiseren.

Ben je op zoek naar een concrete, praktische no nonsense cursus waarin je leert hoe je je eigen mentale spieren kunt trainen?

Geen ‘quick fix’, maar je wordt wel sterker

De training Mindful op het werk is dan passend voor jou. Een training die geen ‘quick fix’ geeft voor al je problemen, maar jou zelf duurzame tools in handen geeft om voor de rest van je leven te kiezen vanuit de zorg voor jezelf.

Je leert hoe je je brein kunt temmen en hoe je jezelf minder kunt laat afleiden door rumoer van binnen èn van buitenaf. Trainen van je aandacht, focus en concentratie verbetert de kwaliteit van je werk of taak waarop je je aandacht richt sterk zowel op het werk als thuis.

Deze training ‘Mindful op het werk’ is ook een uitstekende bijdrage aan duurzaam werkgeverschap. Voor een werkgever die aandacht heeft voor de enorme rijkdom aan menselijk vermogen in zijn werknemers. Een werkgever die zijn werknemers ten volle wil benutten en hiermee een vlucht wil nemen in de mogelijkheden die er direct voorhanden zijn.

Instapvereisten

Er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan de training Mindful op het werk. Tijdens de training wordt je geacht naast het deelnemen aan de bijeenkomsten ook thuis ruimte te maken om dagelijks te oefenen.

Resultaat van de training

Duurzame verandering in de manier waarop je keuzes maakt in het werk en je privé leven.

Sterker persoonlijk leiderschap; handelen vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid

Betere werkrelaties

Minder stress en meer ervaren rust, ruimte en vrijheid

Verhoging van de kwaliteit van het werk én gelijktijdig de geestelijke gezondheid

Psycholoog zonder wachtlijst voor werknemers

Programma

In een individuele intake verhelder je jouw persoonlijke verwachtingen samen met de trainer. De start situatie wordt met een digitaal assessment in kaart gebracht.

Vervolgens ga je in 8 bijeenkomsten op pad samen met de groep:

 1. Een frisse blik op je routines.
 2. Wat is er eigenlijk nu? Waarnemen en kijken naar je reacties.
 3. Eerste stap naar veerkracht: inzicht in de drijvende krachten achter je gedrag.
 4. Omgaan met grenzen en obstakels.
 5. Bewust reageren.
 6. Werken aan je dagelijkse veerkracht.
 7. Aandachtig communiceren.
 8. Stevigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Oefendag

Daarna een oefendag waarin alle geleerde elementen met elkaar in verband worden gebracht en samen geoefend.

Tenslotte een individueel exit gesprek worden je ervaringen en je vooruitgang m.b.v. de digitaal assessment worden besproken. Je krijgt op maat gemaakt advies over hoe je na de training verder vorm kunt geven aan je aandachtige levenshouding.

Aanmelden voor de training Mindful op het werk

Deze training wordt in een groep gegeven (minimale groepsgrootte van 5 deelnemers en maximaal 15). We hebben hiervoor mogelijkheden in de regio Amsterdam en in de regio Twente. We maken voor zo’n groep altijd een maatwerk voorstel.

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren mindfulness-trainer, met een track-record van vele jaren, zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

De investering voor deze training bedraagt € 1.598,- per persoon, inclusief alle kosten. Daarover is geen BTW verschuldigd. Voor groepen groter dan 8 personen kunnen we ook een offerte op maat maken.

Over genoemde bedragen is geen BTW verschuldigd, omdat wij het CRKBO keurmerk hebben gekregen voor onze trainingen.

Reserveer de training ‘mindful op het werk’

  Jouw wens (verplicht veld)
  Aanmelding van een groep ‘Mindful op het werk’ (in-company training) regio TwenteAanmelding van een groep ‘Mindful op het werk’ (in-company training) regio Amsterdam

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Werkpsycholoog zoals vermeld op deze website.