werkpsycholoog

Werkpsycholoog Nederland zoekt een nieuwe collega, voor op kantoor in Houten. 

Vacature trajectregisseur (junior psycholoog)

De trajectregisseur (junior psycholoog) is een startersfunctie bij Werkpsycholoog waar je het vak kunt leren. Het is een mix van ondersteunende taken (klantcontact/administratie/ondersteunen psychologen) en stapsgewijs opbouwen van eigen case-load voor psychologische herstelbegeleiding. Het is een werkomgeving waarin je stapsgewijs kunt groeien naar de functie  zelfstandig werkend bedrijfspsycholoog. We ondersteunen je daarbij met uitgebreide begeleiding. En zodra taakinvulling goed op gang is gekomen zijn we bereid te investeren in jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld met opleiding/training op gebied van therapeutische begeleiding van werknemers.  

De meeste voorkomende taken zijn:

  • Beoordelen van aanmeldingen en verzamelen van aanvullende informatie bij de klant 
  • Vastleggen van informatie over trajecten in onze systemen
  • Nakijken van verslagen van psychologen
  • Bewaken van de voortgang in de caseload van de psychologen
  • Overleg met zelfstandig gevestigde Werkpsychologen over hun trajecten
  • Uitvoeren van intakes op locatie of met video-verbinding
  • Zodra mogelijk: uitvoeren van herstelbegeleiding voor uitgevallen werknemers  

Voor deze functie zoeken we een gestructureerde, zorgvuldige collega die zich goed kan verplaatsen in de belangen van klanten en cliënten. Deze functie is geschikt voor een startende master psycholoog, met kennis van arbeid en gezondheid van werkende mensen.  

We bieden een dienstverband voor een jaar, voor 16 tot 28 uur per week. Werkzaamheden vinden plaats op kantoor in Houten, goed bereikbaar met de auto of met de bus. In goed overleg kun je voor de intakes en uitvoering van herstelbegeleiding ook gebruik maken van onze spreekuur locaties.  

Wil je meer weten over deze functie?

Voor vragen over de functie kun je mailen of bellen met Wouter Vrooland (wouter@www.werkpsycholoog.nl en 06-52328409). Je kunt natuurlijk ook onze website werkpsycholoog.nl verder bekijken.

Over de selectie-procedure:

De procedure start met het maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een test naar intellectuele capaciteiten. Vervolgens worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met Wouter Vrooland, manager van Werkpsycholoog.