vacature financieel administratief assistentWerkpsycholoog Nederland zoekt een financieel administratief assistent. 

Vacature financieel administratief assistent 
(4 tot 8 uur per week, in overleg)

Als financieel assistent houd je je bij Werkpsycholoog bezig met een mix van contact met onze psychologen en (financieel) administratieve werkzaamheden.

Op het kantoor in Houten vorm je een team met de officemanager en manager van Werkpsycholoog. Samen zorgen we voor overzicht, bewaken we de kwaliteit en zorgen we dat alles op rolletjes loopt.

Als team zijn we relaxt en flexibel, we bepalen in goed overleg wanneer je komt werken en hoe we jou het beste kunnen leren hoe het bij ons gaat.     


Om het werk goed te kunnen doen, moet je oog hebben voor detail, zelf nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken en je moet je goed kunnen uitdrukken in de Nederlandse taal. Het is een werkomgeving waar veel wordt gevraagd als het gaat om zorgvuldigheid. 

Deze functie lijkt perfect voor een student of iemand die een bijbaan zoekt, maar uiteraard staan we open voor alle andere mensen die hier belangstelling voor hebben.

De meeste voorkomende taken zijn:

  • Opstellen van facturen
  • Controleren en verwerken inkomende facturen
  • Opslaan van informatie over trajecten in onze databases
  • Bewaken van voortgang van behandelingen
  • Opvragen en delen van informatie met psychologen (e-mail en telefoon)
  • Eventueel kun je werken aan projecten om de administratie en dienstverlening te verbeteren

Werkzaamheden vinden plaats op kantoor in Houten, we zitten in Bedrijvencentrum Complex. We zijn goed bereikbaar met de auto of met de bus.

Wil je solliciteren?

We ontvangen graag een mail (office@werkpsycholoog.nl) met een korte uitleg van waarom je in deze functie wilt werken, met je CV of je Linkedin profiel in de bijlage.

Wil je eerst meer weten over deze functie?

Voor vragen over de functie kun je mailen of bellen met Wouter Vrooland (wouter@werkpsycholoog.nl en 06-52328409).

Over de sollicitatie procedure:

De procedure start met het maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een test naar intellectuele capaciteiten (we zoeken iemand met een hbo-denkniveau die ook zorgvuldig is). Als je een score hebt die daar bij past, wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.