Training Mindful op het Werk

Training Mindful op het werk

Wens je voor jezelf meer energie, meer plezier en tevredenheid in je werk en in de relaties op het werk? Wens je meer zorgzame aandacht voor jezelf te midden van alles dat je wil èn moet? Met de training Mindful op het Werk ga je leren hoe je dit kunt realiseren. Ben je op zoek naar een concrete, praktische no nonsense cursus waarin je leert hoe je je eigen mentale spieren kunt trainen?

 

Geen 'quick fix', maar je wordt wel sterker

De training Mindful op het werk is dan passend voor jou. Een training die geen ‘quick fix’ geeft voor al je problemen, maar jou zelf duurzame tools in handen geeft om voor de rest van je leven te kiezen vanuit de zorg voor jezelf.
Je leert hoe je je brein kunt temmen en hoe je jezelf minder kunt laat afleiden door rumoer van binnen èn van buitenaf. Trainen van je aandacht, focus en concentratie verbetert de kwaliteit van je werk of taak waarop je je aandacht richt sterk zowel op het werk als thuis.
Deze training 'Mindful op het werk' is ook een uitstekende bijdrage aan duurzaam werkgeverschap. Voor een werkgever die aandacht heeft voor de enorme rijkdom aan menselijk vermogen in zijn werknemers. Een werkgever die zijn werknemers ten volle wil benutten en hiermee een vlucht wil nemen in de mogelijkheden die er direct voorhanden zijn.

  Instapvereisten:
Er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan de training Mindful op het werk. Tijdens de training wordt je geacht naast het deelnemen aan de bijeenkomsten ook thuis ruimte te maken om dagelijks te oefenen.

 

Resultaat van de training

 • Duurzame verandering in de manier waarop je keuzes maakt in het werk en je privé leven.
 • Sterker persoonlijk leiderschap; handelen vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Betere werkrelaties
 • Minder stress en meer ervaren rust, ruimte en vrijheid
 • Verhoging van de kwaliteit van het werk én gelijktijdig de geestelijke gezondheid

Programma

In een individuele intake verhelder je jouw persoonlijke verwachtingen samen met de trainer. De start situatie wordt met een digitaal assessment in kaart gebracht. Vervolgens ga je in 8 bijeenkomsten op pad samen met de groep:
 • 1. Een frisse blik op je routines.
 • 2. Wat is er eigenlijk nu? Waarnemen en kijken naar je reacties.
 • 3. Eerste stap naar veerkracht: inzicht in de drijvende krachten achter je gedrag.
 • 4. Omgaan met grenzen en obstakels.
 • 5. Bewust reageren.
 • 6. Werken aan je dagelijkse veerkracht.
 • 7. Aandachtig communiceren.
 • 8. Stevigheid en eigen verantwoordelijkheid.
Daarna een oefendag waarin alle geleerde elementen met elkaar in verband worden gebracht en samen geoefend. Tenslotte een individueel exit gesprek worden je ervaringen en je vooruitgang m.b.v. de digitaal assessment worden besproken. Je krijgt op maat gemaakt advies over hoe je na de training verder vorm kunt geven aan je aandachtige levenshouding.

 

Aanmelden voor de training Mindful op het werk

De training wordt in een groep gegeven (minimale groepsgrootte van 5 deelnemers en maximaal 15). De training kan ook in-company verzorgd worden.
De training wordt verzorgd door Marleen Laroy-Noordzij. Zij is psycholoog en ervaren mindfulness trainster (categorie 1 VVM en VMBN). De kosten voor deze training bedragen € 1.299,- per persoon, inclusief alle kosten. Daarover is geen BTW verschuldigd. Als je meer wilt weten of je wilt opgeven voor deze training kun je contact opnemen met Wouter Vrooland via wouter@werkpsycholoog.nl of 06-52328409.

   

Reserveer jouw plaats voor de training ‘Mindful op het werk’:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Werkpsycholoog zoals vermeld op deze website.