Maak een afspraak met de psycholoog in uw regio

privacy statement

Ons privacy statement

Werkpsycholoog Nederland en haar zelfstandig gevestigde opdrachtnemers leveren advies en diensten om werknemers en werkgevers te begeleiden bij hun streven naar optimale mentale fitheid en duurzame inzetbaarheid. Wij achten het van groot belang om zorgvuldig om te gaan met uw privacy en persoonsgegevens. In dit Privacy Statement leggen wij u uit hoe wij daarmee omgaan en wat uw rechten zijn.

Wie verwerkt de gegevens?
Verwerker: Werkpsycholoog Nederland, handelsnaam van Wouter Vrooland bedrijfspsychologie,  KvK 54139694, gevestigd Meidoornkade 22 te Houten, 030-711 3068, privacy@werkpsycholoog.nl

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens?
Wij verwerken de minimaal benodigde persoonsgegevens om werknemers en werkgevers onze dienstverlening te kunnen aanbieden. Wij delen gegevens uitsluitend met toestemming van betrokkene(n) en uitsluitend met andere direct betrokkenen, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsarts. Wij verkopen geen gegevens aan derden.

Welke gegevens verwerken wij?
Het gaat om informatie die u aan ons verstrekt, waaronder persoonsgegevens, zoals naam, email, woonplaats, correspondentie, gegevens bij aanmelding voor een intake en interventie. Met de bijzondere gegevens omtrent persoonlijkheid, vitaliteit en gezondheid van onze cliënten zijn wij extra zorgvuldig.

Recht op inzage, meenemen of rectificatie of verwijderen van de persoonsgegevens
U heeft het recht op inzage, meenemen, rectificatie of verwijderen van uw persoonsgegevens. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u zich wenden tot de verantwoordelijke Werkpsycholoog, dan wel tot privacy@werkpsycholoog.nl.

Gebruik van persoonsgegevens door derden
Werkpsycholoog verstrekt geen persoonsgegevens aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Deze toestemming kan ook altijd weer worden ingetrokken.

Duur van de opslag
De bewaarduur van uw medische gegevens is wettelijk bepaald; wij bewaren zulke gegevens 15 jaar. De bewaarduur van overige gegevens is maximaal twee jaar, conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Overige rechten
Graag wijzen wij u op het recht om een klacht in te dienen bij het Nederlands Instituut van Psychologen of de Autoriteit Persoonsgegevens. Wel stellen wij het op prijs indien u eerst uw klacht aan verantwoordelijke of Werkpsycholoog zelf wilt sturen. De zeldzame klachten die wij ontvangen kunnen wij vlot en naar tevredenheid met u oplossen. Ons klachtenreglement treft u ook op deze website aan.

werkpsycholoog-contact

Instellingen Cookies

Werkpsycholoog.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen. Wij gebruiken geen cookies voor advertentiedoeleinden.

Werkpsycholoog maakt gebruik van functionele cookies om u een goed functionerende website te tonen. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.

View details

Werkpsycholoog gebruikt analytische cookies om in grote lijnen het bezoekersgedrag te kunnen analyseren en de website op basis van die gegevens te kunnen verbeteren. De analyse toont en/of bewaart geen persoonsgegevens.

View details
Wis mijn instellingen Verwijderd!

Het gebruik van cookies
Voor een goed gebruik van onze website maakt Werkpsycholoog.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van onze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet zijn zeer belangrijk. Dankzij de (anonieme) input van bezoekers kunnen we het gebruik van de website verbeteren en deze gebruiksvriendelijker maken.

Toestemming voor het gebruik van cookies
Voor het gebruik van bepaalde cookies is jouw toestemming vereist. Dit doen wij door middel van een zogenaamde cookiebanner.

De gebruikte type cookies en hun doelstellingen
Wij gebruiken de volgende type cookies:
- Functionele cookies: hiermee kunnen we de website beter laten functioneren en is het gebruikersvriendelijker voor de bezoeker. Bijvoorbeeld: we slaan je inloggegevens op.
- Geanonimiseerde analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een anonieme cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al    eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden:

• Het aantal unieke bezoekers van onze website
• Hoe vaak gebruikers de site bezoeken
• Welke pagina’s gebruikers bekijken
• Hoe lang gebruikers een bepaalde pagina bekijken
• Bij welke pagina bezoekers de site verlaten.

- Analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden, zoals:

• Welke pagina's je hebt bekeken
• Hoe lang je op een bepaalde pagina bent gebleven
• Bij welke pagina je de site hebt verlaten

- Social media related cookies: hiermee registreren social media zoals Facebook en LinkedIn welke artikelen en pagina’s je deelt via hun sociale media sharing buttons. Ze kunnen ook tracking cookies bevatten die je surfgedrag op het web volgen.
- Site improvement cookies: hiermee kunnen we verschillende versies van een webpagina testen om te kijken welke pagina het beste wordt bezocht.

Je rechten met betrekking tot je gegevens
Je hebt het recht op inzage, rectificatie, beperking en verwijdering van persoonsgegevens. Daarnaast heb je recht van bezwaar tegen verwerking van persoonsgegevens en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt deze rechten uitoefenen door ons een mail te sturen via mail@werkpsycholoog.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Cookies blokkeren en verwijderen
Je kunt cookies te allen tijde eenvoudig zelf blokkeren en verwijderen via je internetbrowser. Ook kun je je internetbrowser zodanig instellen dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Bekijk voor deze mogelijkheid de helpfunctie van je browser. Als je de cookies in je browser verwijdert, kan dat gevolgen hebben voor het prettig gebruik van deze website.

Wees er wel van bewust dat als je geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat je de website helemaal niet meer kunt bezoeken.

Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser, of klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan.
Firefox:                 https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen
Google Chrome:  https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=nl
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/278835
Safari:                   https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=nl_NL

Onvoorziene cookies
In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten door middel van bepaalde codes (embedded content). Denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube video's. Deze codes maken vaak gebruik van cookies. Wij hebben echter geen controle op wat deze derde partijen met hun cookies doen.