Aanmelden voor een intake Werkpsycholoog in Utrecht?

Aanmelden voor een intake Werkpsycholoog in Utrecht?

Werkpsycholoog Flevoland

Heeft u een medewerker met psychische klachten in Utrecht?

Kom dan in actie, want goed functioneren of terugkeren naar de werkvloer wordt steeds lastiger als de klachten aanhouden. Wachtlijsten in de reguliere GGZ zijn erg lang en kunnen maanden duren. Ondertussen stapelt het werk zich op en neemt de druk op collega’s toe.

Gelukkig kan het anders

U kunt veel verzuimkosten en werkdruk besparen door direct hulp voor uw medewerker in gang te zetten. Zo kan die sneller mentaal fit worden en zijn steentje weer bijdragen.

Mogen wij het voor u oplossen?

Wanneer u de medewerker bij ons aanmeldt, gaan wij direct aan het werk om de intake te plannen. Wij hebben binnen 2 weken plaats voor een intake, op locatie of online. In de intake onderzoeken wij de aard en ernst van de situatie. Daarna adviseren wij u en uw medewerker over de beste manier om de mentale fitheid te verbeteren.

Uw medewerker en eventueel de bedrijfsarts ontvangen een verslag met de conclusies en voor u als werkgever maken wij een korte heldere terugkoppeling met advies. U ontvangt na de intake een offerte voor de meest effectieve interventie, met herstel van functioneren op de werkvloer als hoofddoel. Ook voor die interventie is uiteraard geen wachttijd.

Werkpsycholoog in Utrecht

GZ Psycholoog (BIG)

Joghem helpt medewerkers om te herstellen van klachten als overspannenheid, burn-outklachten, somberheid of depressie. Ook voor andere psychische klachten of een EMDR behandeling kunt u bij hem terecht. Hij werkt met CGT en ACT.

Onze Werkpsycholoog Joghem is heel betrokken, toegankelijk en geduldig. Daarnaast houdt hij ook steeds goed voor ogen wat het belang is van de werkgever, zodat alle betrokkenen optimaal profiteren van zijn inzet.

De locatie in Utrecht

Joghem ontvangt de medewerkers graag in zijn eigen praktijkruimte, gevestigd aan de Malakkastraat 6 in Utrecht. De wachtruimte en zijn spreekkamer zit op de 2de verdieping. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen. Met de auto is het goed bereikbaar. Echter is het wel betaald parkeren.

Of online

Joghem heeft ook een digitale spreekkamer; de intake en behandeling kunnen indien gewenst ook via beeldbellen plaatsvinden.

Voordelen werkgever bij inzet Werkpsycholoog?

Geen wachtlijsten voor intake en behandeling

Met advies voor de werkvloer, zodat u weet wat u kunt doen voor re-integratie en duurzaam herstel

Afstemming met bedrijfsarts over de strategie, zodat iedereen aan hetzelfde doel werkt

Behandeling door ervaren psychologen die de belangen van werkgevers kennen

Werk wordt ingezet als medicijn, waardoor uw werknemer veel sneller kan herstellen

Uw medewerker keert eerder terug op de werkvloer, waardoor u veel verzuimkosten bespaart

Toch liever een andere locatie of psycholoog?

Kijk dan gerust verder op deze website, wij hebben 28 Werkpsychologen, verspreid over 47 locaties in Nederland.

Aanmelden werkt voor elke locatie en psycholoog met hetzelfde aanmeldformulier, uw medewerker kan daarna zelf de locatie (of online) kiezen.

Ben je werknemer en wil je ook hulp van een Werkpsycholoog?

Schroom dan niet om hulp te vragen. Je helpt er jezelf en je werkgever mee, want hoe eerder het probleem wordt aangepakt hoe eerder je weer fit en vrolijk aan het werk kan.

Wil je dit met je werkgever bespreken? In onze flyer “Aanpak psychische klachten kan veel beter” leggen we uit hoe de investering voor onze hulp zichzelf terugverdient voor je werkgever.