Aanmelden voor intake Werkpsycholoog in Houten?

Aanmelden voor intake Werkpsycholoog in Houten?

Bedrijfs psycholoog Amersfoort

Heeft u een medewerker met psychische klachten in Houten?

Kom dan in actie, want goed functioneren of terugkeren naar de werkvloer wordt steeds lastiger als de klachten aanhouden. Wachtlijsten in de reguliere GGZ zijn erg lang en kunnen maanden duren. Ondertussen stapelt het werk zich op, neemt de druk op collega’s toe en blijft u als werkgever loon betalen.

Gelukkig kan het anders

U kunt ook zelf professionele hulp inschakelen voor uw medewerker, zodat die sneller mentaal fit kan worden en zijn steentje weer kan bijdragen. Dat bespaart uw bedrijf bovendien veel verzuimkosten en werkdruk!

Mogen wij het voor u oplossen?

Wanneer u de medewerker bij ons aanmeldt, gaan wij direct aan het werk om de intake te plannen. Wij hebben binnen 2 weken plaats voor een intake, op locatie of online. In de intake onderzoeken wij de aard en ernst van de situatie. Daarna adviseren wij u en uw medewerker over de beste manier om de mentale fitheid te verbeteren.

Uw medewerker en eventueel de bedrijfsarts ontvangen een verslag met de conclusies en voor u als werkgever maken wij een korte heldere terugkoppeling met advies. U ontvangt na de intake een offerte voor de meest effectieve interventie, met herstel van functioneren op de werkvloer als hoofddoel. Ook voor die interventie is uiteraard geen wachttijd.

Werkpsychologen in Houten

In Houten zijn Werkpsychologen Arjen, Eline en Wouter actief. Werknemers kunnen bij hen terecht om te herstellen van klachten als overspannenheid, burn-outklachten, angsten en somberheid.

Ook voor mildere problemen met de mentale fitheid kunt u goed bij hen terecht. De aanpak is altijd oplossingsgericht, zij helpen de medewerker met herstel van functioneren op de werkvloer door aandacht te schenken aan alles wat daar voor nodig is (dat mag dus ook de privé situatie zijn) .

Werkpsycholoog Arjan Bosma

Werkpsycholoog Arjen

Registerpsycholoog
Arbeid & Organisatie NIP

Medewerkers kunnen bij Arjen terecht voor oplossingsgerichte en provocatieve coaching, stress en burn-out hersteltrajecten, vitaliteitscoaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast werkt Arjen met EMDR en ACT.

Arjen is doortastend, confronterend en sportief.

Eline

Werkpsycholoog
Eline

Psycholoog NIP

Eline kan medewerkers helpen met laagdrempelige, oplossingsgerichte (stress) coaching en burn-out hersteltrajecten. Haar specialisaties zijn ACT, CGT en hulp bij spannings- en angstklachten.

Zij is laagdrempelig, empathisch, open en direct.

Werkpsycholoog Wouter

Registerpsycholoog
Arbeid & Organisatie NIP

Wouter biedt laagdrempelige, oplossingsgerichte (stress) coaching (handvatten voor uitdagingen op werk), maar ook diepgaande, inzichtgevende gesprekken (methodes cognitieve gedragstherapie (onder andere RET en ACT) om beter te gaan functioneren. Ook loopbaanadvies behoort tot de mogelijkheden.

De locatie in Houten

We ontvangen mensen graag op ons kantoor in Houten, gevestigd in het pand Complex aan de Meidoornkade 22. Direct gelegen naast de A27, u kunt hier gratis parkeren. Voor openbaar vervoer kunt u uitstappen bij bushalte Meidoornkade, Houten op 2 min loopafstand.

Of online

Wij hebben ook digitale spreekkamers, zodat we kunnen video-bellen als dat beter uit komt.

Voordelen werkgever bij inzet Werkpsycholoog?

Geen wachtlijsten voor intake en behandeling

Met advies voor de werkvloer, zodat u weet wat u kunt doen voor re-integratie en duurzaam herstel

Afstemming met bedrijfsarts over de strategie, zodat iedereen aan hetzelfde doel werkt

Behandeling door ervaren psychologen die de belangen van werkgevers kennen

Werk wordt ingezet als medicijn, waardoor uw werknemer veel sneller kan herstellen

Uw medewerker keert eerder terug op de werkvloer, waardoor u veel verzuimkosten bespaart

Toch liever een andere locatie of psycholoog?

Kijk dan gerust verder op deze website, wij hebben 28 Werkpsychologen, verspreid over 47 locaties in Nederland.

Aanmelden werkt voor elke locatie en psycholoog met hetzelfde aanmeldformulier, uw medewerker kan daarna zelf de locatie (of online) kiezen.

Ben je werknemer en wil je ook hulp van een Werkpsycholoog?

Schroom dan niet om hulp te vragen. Je helpt er jezelf en je werkgever mee, want hoe eerder het probleem wordt aangepakt hoe eerder je weer fit en vrolijk aan het werk kan.

Wil je dit met je werkgever bespreken? In onze flyer “Aanpak psychische klachten kan veel beter” leggen we uit hoe de investering voor onze hulp zichzelf terugverdient voor je werkgever.