Aanmelden voor intake Werkpsycholoog in Deventer?

Aanmelden voor intake Werkpsycholoog in Deventer?

Bedrijfs psycholoog Amersfoort

Heeft u een medewerker met psychische klachten in Deventer?

Kom dan in actie, want goed functioneren of terugkeren naar de werkvloer wordt steeds lastiger als de klachten aanhouden. Wachtlijsten in de reguliere GGZ zijn erg lang en kunnen maanden duren. Ondertussen stapelt het werk zich op, neemt de druk op collega’s toe en blijft u als werkgever loon betalen.

Gelukkig kan het anders

U kunt ook zelf professionele hulp inschakelen voor uw medewerker, zodat die sneller mentaal fit kan worden en zijn steentje weer kan bijdragen. Dat bespaart uw bedrijf bovendien veel verzuimkosten en werkdruk!

Mogen wij het voor u oplossen?

Wanneer u de medewerker bij ons aanmeldt, gaan wij direct aan het werk om de intake te plannen. Wij hebben binnen 2 weken plaats voor een intake, op locatie of online. In de intake onderzoeken wij de aard en ernst van de situatie. Daarna adviseren wij u en uw medewerker over de beste manier om de mentale fitheid te verbeteren.

Uw medewerker en eventueel de bedrijfsarts ontvangen een verslag met de conclusies en voor u als werkgever maken wij een korte heldere terugkoppeling met advies. U ontvangt na de intake een offerte voor de meest effectieve interventie, met herstel van functioneren op de werkvloer als hoofddoel. Ook voor die interventie is uiteraard geen wachttijd.

Werkpsychologen in Deventer

In Deventer zijn Werkpsychologen Arno en Wouter actief. Werknemers kunnen bij hen terecht om te herstellen van klachten als overspannenheid, burn-outklachten, angsten en somberheid.

Ook voor mildere problemen met de mentale fitheid kunt u goed bij hen terecht. De aanpak is altijd oplossingsgericht, zij helpen de medewerker met herstel van functioneren op de werkvloer door aandacht te schenken aan alles wat daar voor nodig is (dat mag dus ook de privé situatie zijn) .

Werkpsycholoog Arno Zijderveld

Werkpsycholoog Arno

Psycholoog Arbeid & Organisatie

Arno helpt medewerkers om te herstellen van klachten als overspannenheid, burn-outklachten, somberheid of depressie. Hij werkt met Cognitieve gedragstherapie (RET en ACT) en hij doet loopbaan- en organisatieadvies.

Arno is optimistisch, energiek, leergiering en erg herstelgericht. Daarnaast houdt hij ook steeds goed voor ogen wat het belang is van de werkgever, zodat alle betrokkenen optimaal profiteren van zijn inzet.

Werkpsycholoog Wouter

Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Wouter biedt laagdrempelige, oplossingsgerichte (stress) coaching (handvatten voor uitdagingen op werk), maar ook diepgaande, inzichtgevende gesprekken (methodes cognitieve gedragstherapie (onder andere RET en ACT) om beter te gaan functioneren. Ook loopbaanadvies behoort tot de mogelijkheden.

De locatie in Deventer

We ontvangen medewerkers bij het Coachhuis, gevestigd aan de Bruynssteeg 28. Het Coachhuis is gevestigd in het pand Beutener/Staal Advocaten. U kunt betaald parkeren in parkeergarage Noordenberg of op de Van Twickelostraat voor de deur. Station Deventer is op 10 minuten loopafstand.

Of online

We hebben ook digitale spreekkamers, zodat we kunnen video-bellen als dat beter uit komt.

Voordelen werkgever bij inzet Werkpsycholoog?

Geen wachtlijsten voor intake en behandeling

Met advies voor de werkvloer, zodat u weet wat u kunt doen voor re-integratie en duurzaam herstel

Afstemming met bedrijfsarts over de strategie, zodat iedereen aan hetzelfde doel werkt

Behandeling door ervaren psychologen die de belangen van werkgevers kennen

Werk wordt ingezet als medicijn, waardoor uw werknemer veel sneller kan herstellen

Uw medewerker keert eerder terug op de werkvloer, waardoor u veel verzuimkosten bespaart

Toch liever een andere locatie of psycholoog?

Kijk dan gerust verder op deze website, wij hebben 28 Werkpsychologen, verspreid over 47 locaties in Nederland.

Aanmelden werkt voor elke locatie en psycholoog met hetzelfde aanmeldformulier, uw medewerker kan daarna zelf de locatie (of online) kiezen.

Ben je werknemer en wil je ook hulp van een Werkpsycholoog?

Schroom dan niet om hulp te vragen. Je helpt er jezelf en je werkgever mee, want hoe eerder het probleem wordt aangepakt hoe eerder je weer fit en vrolijk aan het werk kan.

Wil je dit met je werkgever bespreken? In onze flyer “Aanpak psychische klachten kan veel beter” leggen we uit hoe de investering voor onze hulp zichzelf terugverdient voor je werkgever.